Σύνδεση
σε λογαριασμό
Νέα
εγγραφή
Wish
List
v
GO


Η GINI GROUP ιδρύθηκε το 2006 με αντικείμενο το χονδρικό και λιανικό εμπόριο πρώτων υλών κοσμηματοποιίας & αξεσουάρ. Η εταιρία εισήλθε με σταθερά βήματα στην ευρωπαϊκή αγορά, αναπτύσσοντας sales points αρχικά στην Αθήνα και στη συνέχεια δημιουργώντας συνεργασίες με καταστήματα στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό, μέσα από τη συμμετοχή της σε διεθνείς εκθέσεις. Η GINI GROUP διοικείται από ανθρώπους με νέες ιδέες, αφοσιωμένους στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη στον μέγιστο βαθμό. Δημιουργούμε καταστήματα μόδας, διακινώντας πάνω από 15.000 κωδικούς!

Η εταιρία λειτουργεί σήμερα εφτά φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα ηλεκτρονικό (www.ginigroup.com).

Το όραμά μας είναι η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου καταστημάτων μόδας με πιστούς και φανατικούς πελάτες. Η δημιουργία καταστημάτων που προάγουν τον επιχειρηματικό πολιτισμό και συμβάλλουν στη χάραξη νέων δρόμων στη βιομηχανία της μόδας.

Βασικές εταιρικές αρχές αποτελούν η διαρκής βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών και η σταθερή ανάπτυξη με έμφαση στην καινοτομία, την ανταποδοτικότητα, την ομαδικότητα και τη δέσμευση στο brand.

Οι παραπάνω αρχές σε συνδυασμό με το ευρύτατο δίκτυο συνεργαζόμενων εργοστασίων που αναπτύξαμε στην παγκόσμια βιομηχανία, μας εξασφαλίζουν ένα σταθερό παρόν και ένα αισιόδοξο μέλλον.

Στόχος της εταιρίας είναι η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων μέσω της μεθόδου franchise καλύπτοντας γεωγραφικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρουμε ένα πολύ ελκυστικό επενδυτικό πακέτο σε υποψήφιους συνεργάτες, καθιστώντας την πρόταση μας επενδυτική ευκαιρία με χαμηλό κόστος επένδυσης και πολύ καλές προοπτικές κερδοφορίας.

 

Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 3230701 ή στείλτε μας email στο franchise@ginigroup.gr με τα πλήρη στοιχεία σας και μία σύντομη περιγραφή του προφίλ σας.

 


Αθήνα - Χαλάνδρι - Περιστέρι - Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο Κρήτης - Πάτρα - Λευκωσία

Κεντρικά Γραφεία

Πραξιτέλους 29, Αθήνα 10560 

T: +30 2103230701

sales@ginigroup.com


 
Για κάθε πληροφορία και ενημέρωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: +30 210 3230701-2 ή στείλτε μας ένα e-mail στη διεύθυνση: sales@ginigroup.com Footer Images Footer Images
The company was strengthened in order to modernize
under OP Digital Convergence and the ROP of Attica
Footer Images © 2016 GiniGroup.com Implemented by Footer Images